eMoneySpace
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
News: Earn your money online safely here at eMoneySpace. Apr 22, 2019 06:57 AM




seng iso ngomong jowo yok ngumpul nang kene
Print
Author Topic: seng iso ngomong jowo yok ngumpul nang kene  (Read 65448 times)
AWENG
Reputation: (0)
*

Offline

Posts: 2
Referrals: 0

View Profile
Reply #135: Dec 03, 2010 11:10 PM

Sing wis dados Mbah dateng mriki, kawula nyuwun wejanganipun nggih
Logged
bennyak
Reputation: (+7)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 2039
Referrals: 47


contoh lirikan yang dahsyat tuh kayak avatar ane

View Profile WWW
Reply #136: Dec 03, 2010 11:13 PM

Sing wis dados Mbah dateng mriki, kawula nyuwun wejanganipun nggih
Sugeng Rawuh, Pak
 thumbs up
Logged

login
Reputation: (0)
*

Offline

Posts: 12
Referrals: 0

View Profile WWW
Reply #137: Dec 06, 2010 08:57 AM

nderek langkung mas thumbs up
Logged

bennyak
Reputation: (+7)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 2039
Referrals: 47


contoh lirikan yang dahsyat tuh kayak avatar ane

View Profile WWW
Reply #138: Dec 06, 2010 08:58 AM

nderek langkung mas thumbs up
Njih Pak, Monggo Pinarak  big grin
Logged

login
Reputation: (0)
*

Offline

Posts: 12
Referrals: 0

View Profile WWW
Reply #139: Dec 06, 2010 08:34 PM

Njih Pak, Monggo Pinarak  big grin

Matur nuwun, sami wilujeng to kangmas?
Logged

bennyak
Reputation: (+7)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 2039
Referrals: 47


contoh lirikan yang dahsyat tuh kayak avatar ane

View Profile WWW
Reply #140: Dec 06, 2010 09:36 PM

Matur nuwun, sami wilujeng to kangmas?
pangestunipun, pak  Wink
Logged

bismialif
Reputation: (0)
*

Offline

Posts: 5
Referrals: 0

View Profile
Reply #141: Dec 07, 2010 03:29 AM

Njaluk o gratisan Kang, upgrade utowo iklan
cah sugih kuwi
Bapakne Pejabat ndik Suroboyo, yen ra luput alamate Jl. Raya Darmo 100 ngarepe Taman Bungkul
 rofl


walah akeh wog jowo ngumpul nang kene , alamat e iku nek ndak salah omahe PAK SAID dedengkot partai  golkar jatim, tapi beliaua wis dangu Almarhum mosok iku anak e  temen ta re , nek ngono arek suroboyo.


nek ngarepe taman bungkul iku raya darmo, opo ngak sampinge raya dharmo pak lek.
Logged
bismialif
Reputation: (0)
*

Offline

Posts: 5
Referrals: 0

View Profile
Reply #142: Dec 07, 2010 03:35 AM

wes ngumpul kie, ono opo to? ono slametan ta?

aq dolan PTC selot sui mangleh bosen dewe oleh sak wulan mung +/-$10 tok >.<


terus dulanan opo kang sing akeh hasil e , mbok yo diajari aku iki , yok opo oleh e duwek ??
Logged
bismialif
Reputation: (0)
*

Offline

Posts: 5
Referrals: 0

View Profile
Reply #143: Dec 07, 2010 03:43 AM

Piye nek sak durunge ke mangkang, tekan kalibanteng menggok kiri sik neng manyaran ...  Wink
Suwe dolanan PTC kok ora bathi-bathi to yaaaa ...  Shocked .. ono sing duwe keris sing ampuh po rak yo ... xixixiiii


walah sampeyan ketemu PTC SCAM kang, monggo damel keris lok siji kang jenenge KERIS KOLO MUNYENG, damel piandel sampeyan supados dadi lan biso urip lan ngurupi soko PTC.
Logged
nic
Reputation: (+5)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 552
Referrals: 0


View Profile
Reply #144: Dec 09, 2010 02:25 PM

sundul sundul pacul cul kemlelengan...
nyunggi nyunggi wakul kul...
 high5 high5 high5
Logged



Absolutely Free Money, no need to register!!
Qeonk
Reputation: (0)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 133
Referrals: 0

Join my Referral 100% paid

View Profile
Reply #145: Dec 10, 2010 01:04 AM

kakwkwkwkakakkwkw..... sip pokoke kondang jaya tenan kie wong jowo neng kene... jowo go internasional...
salam kenal kulo saking jogja
Logged
bennyak
Reputation: (+7)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 2039
Referrals: 47


contoh lirikan yang dahsyat tuh kayak avatar ane

View Profile WWW
Reply #146: Dec 10, 2010 06:59 AM

ugi salam kenal kulo saking Malang Jatim  Wink
Logged

nic
Reputation: (+5)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 552
Referrals: 0


View Profile
Reply #147: Dec 13, 2010 09:09 AM

dalem ndukung Keistimewaan Yogyakarta
mboten sarujuk menawi yogyakarta wonten 2 pemimpin
mugi dadosno sae, ayem tentrem kawulo yogyakarta
dalem saking solo namung ndonga kemawon
Logged



Absolutely Free Money, no need to register!!
bennyak
Reputation: (+7)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 2039
Referrals: 47


contoh lirikan yang dahsyat tuh kayak avatar ane

View Profile WWW
Reply #148: Dec 13, 2010 09:12 AM

dalem ndukung Keistimewaan Yogyakarta
mboten sarujuk menawi yogyakarta wonten 2 pemimpin
mugi dadosno sae, ayem tentrem kawulo yogyakarta
dalem saking solo namung ndonga kemawon
dalem saking Malang
bab perkawis Ngayogjokarto Hadiningrat kawulo +1 big grin
Logged

nic
Reputation: (+5)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 552
Referrals: 0


View Profile
Reply #149: Dec 15, 2010 02:04 AM

dalem saking Malang
bab perkawis Ngayogjokarto Hadiningrat kawulo +1 big grin

Mathuk mas  shakefist
Logged



Absolutely Free Money, no need to register!!
Print
 
Jump to:  
Copyright © 2008-2019 eMoneySpace. All rights reserved.