eMoneySpace
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
News: Earn your money online safely here at eMoneySpace. Apr 19, 2019 05:19 PM




seng iso ngomong jowo yok ngumpul nang kene
Print
Author Topic: seng iso ngomong jowo yok ngumpul nang kene  (Read 65420 times)
d3ddy
Reputation: (0)
*

Offline

Posts: 4
Referrals: 0

View Profile
Reply #120: Nov 13, 2010 04:04 AM

wah..ternyata okeh sek wong jowo to..
slam kenal gan.. iseh bingung ki arep ngopo ng kene.. hehe   no idea
btw jowone ngendi kabeh ki? 
owh iyo neng kene entuk pasang banner t?  big grin
Logged
berliano
Reputation: (0)
*

Offline

Posts: 3
Referrals: 0

View Profile
Reply #121: Nov 15, 2010 07:02 PM

Salam kenal rek,aku arek jowo suroboyoan,salam kango arek arek jowo kabeh seng nang kene ................ :thumbsup:sing teko suriname ono gak yo?
Logged
bennyak
Reputation: (+7)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 2039
Referrals: 47


contoh lirikan yang dahsyat tuh kayak avatar ane

View Profile WWW
Reply #122: Nov 17, 2010 07:45 AM

wah..ternyata okeh sek wong jowo to..
slam kenal gan.. iseh bingung ki arep ngopo ng kene.. hehe   no idea
btw jowone ngendi kabeh ki? 
owh iyo neng kene entuk pasang banner t?  big grin

entuk
pasang en ndik SIGNATURE mu
PROFILE => Forum Profile Information => Signature: Wink

Salam kenal rek,aku arek jowo suroboyoan,salam kango arek arek jowo kabeh seng nang kene ................ :thumbsup:sing teko suriname ono gak yo?
Salam kenal pisan dhulur
aku teko Malang, Madyopuro-KedungKandang
 thumbs up
Logged

gigiharif
Reputation: (+22)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 1359
Referrals: 6


im here

View Profile WWW
Reply #123: Nov 21, 2010 09:19 AM

munggah munggah  Lips Sealed
Logged

sandycah
Reputation: (+16)
*

Offline

Posts: 947
Referrals: 1110


View Profile WWW
Reply #124: Nov 21, 2010 08:23 PM

Akeh men, sayang suriname ora mlebu maneh nang kene.
Logged

sandycah
Reputation: (+16)
*

Offline

Posts: 947
Referrals: 1110


View Profile WWW
Reply #125: Nov 21, 2010 09:46 PM

ora oleh, mosting kui.

tapi ra opo lah, gawe pertama.

Pokok e ra onok seng lapor.

Lek ono seng lapor yo isok di banned.

Ra oelh di baleni maneh yo pak lek.
Logged

berliano
Reputation: (0)
*

Offline

Posts: 3
Referrals: 0

View Profile
Reply #126: Nov 27, 2010 10:17 AM

wong suriname endi rek,cobak po o celu en,aku pingin krungu kabare,pom sik iso boso jowo yo sing enom enom Undecided Undecided
Logged
bennyak
Reputation: (+7)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 2039
Referrals: 47


contoh lirikan yang dahsyat tuh kayak avatar ane

View Profile WWW
Reply #127: Nov 27, 2010 10:19 AM

wong suriname endi rek,cobak po o celu en,aku pingin krungu kabare,pom sik iso boso jowo yo sing enom enom Undecided Undecided
koyok e wong jowo suriname ra ono sing doyan PTC, Kang big grin
Logged

r0siti
Reputation: (0)
*

Offline

Gender: Female
Posts: 2
Referrals: 0


View Profile
Reply #128: Nov 27, 2010 07:50 PM

eh ono wong jowo barang nang kene.  Wink
Logged
dwilenggo
Reputation: (0)
*

Offline

Posts: 1
Referrals: 0

View Profile
Reply #129: Nov 30, 2010 09:06 AM

halo cah

ono wong semarang ora iki? nek ono dolan neng mangkang yo
Logged
bennyak
Reputation: (+7)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 2039
Referrals: 47


contoh lirikan yang dahsyat tuh kayak avatar ane

View Profile WWW
Reply #130: Nov 30, 2010 12:34 PM

munggah saithik yo.......monggo........ thumbs up
Logged

Altius Design
Reputation: (+8)
*

Offline

Posts: 829
Referrals: 0


View Profile
Reply #131: Dec 01, 2010 02:11 AM

Wkwkwkwk, baru nemu aku banyak uwong jowone tho. Apik-apiklah.  thumbs up
Logged
nic
Reputation: (+5)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 552
Referrals: 0


View Profile
Reply #132: Dec 02, 2010 07:48 AM

Ono sing weruh kabare dbclix konco-konco?
aku kok gak biso mlebu wis 2 dino yo....
Logged



Absolutely Free Money, no need to register!!
signed
Reputation: (0)
*

Offline

Posts: 313
Referrals: 0


View Profile
Reply #133: Dec 02, 2010 07:56 AM

halo cah

ono wong semarang ora iki? nek ono dolan neng mangkang yo

Piye nek sak durunge ke mangkang, tekan kalibanteng menggok kiri sik neng manyaran ...  Wink
Suwe dolanan PTC kok ora bathi-bathi to yaaaa ...  Shocked .. ono sing duwe keris sing ampuh po rak yo ... xixixiiii
Logged
bennyak
Reputation: (+7)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 2039
Referrals: 47


contoh lirikan yang dahsyat tuh kayak avatar ane

View Profile WWW
Reply #134: Dec 02, 2010 09:32 AM

Ono sing weruh kabare dbclix konco-konco?
aku kok gak biso mlebu wis 2 dino yo....


kados ipun mboten wonten masalah, pak
panjenengan ndamel ISP nopo ?
kulo ndamel SPEEDY lancar jaya kemawon

cobi panjenengan presani ndamel niki

http://DownForEveryOneOrJustMe.com/


Piye nek sak durunge ke mangkang, tekan kalibanteng menggok kiri sik neng manyaran ...  Wink
Suwe dolanan PTC kok ora bathi-bathi to yaaaa ...  Shocked .. ono sing duwe keris sing ampuh po rak yo ... xixixiiii


pusoko utawi jimat damel PTC niku namung setunggal, Pak
nggih niku ingkang dipun wastani DIRECT REFERRAL
« Last Edit: Dec 02, 2010 09:40 AM by bennyak » Logged

Print
 
Jump to:  
Copyright © 2008-2019 eMoneySpace. All rights reserved.