eMoneySpace
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
News: Welcome to eMoneySpace! Apr 22, 2019 03:06 AM




seng iso ngomong jowo yok ngumpul nang kene
Print
Author Topic: seng iso ngomong jowo yok ngumpul nang kene  (Read 65445 times)
bennyak
Reputation: (+7)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 2039
Referrals: 47


contoh lirikan yang dahsyat tuh kayak avatar ane

View Profile WWW
Reply #105: Oct 19, 2010 03:56 AM

ehem..pantesan pirang-pirang dina kok kecakot bolak balik
 Sad   Shocked
akeh seng ngrasani tho ndhek kene  worried

wes ya..ganti omongan wae lah  pray
gigih nyokot awak mu ?
oalah gih...cik mentolone koen gih....
 rofl
Logged

gigiharif
Reputation: (+22)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 1359
Referrals: 6


im here

View Profile WWW
Reply #106: Oct 19, 2010 08:25 AM

gigih nyokot awak mu ?
oalah gih...cik mentolone koen gih....
 rofl

aduh, untu-ku lek dinggo nyokot2 dudu empan wis ora ruso, soale tugel separo  laugh

dudu aku, dudu aku....  big grin
Logged

clusternic
Reputation: (+2)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 122
Referrals: 0

Senkei Senbonzakurakageyoshi

View Profile
Reply #107: Oct 20, 2010 07:27 AM

ehem..pantesan pirang-pirang dina kok kecakot bolak balik
 Sad   Shocked
akeh seng ngrasani tho ndhek kene  worried

wes ya..ganti omongan wae lah  pray
big grin aku ra melu2 lho mbakyu...
aku mung ngompori sithik thok  rofl rofl

gigih nyokot awak mu ?
oalah gih...cik mentolone koen gih....
 rofl
ooo... sing nyokot kang gigih tho  Roll Eyes
Logged

caksono
Reputation: (+7)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 441
Referrals: 1

http://deltabux.info

View Profile WWW
Reply #108: Oct 22, 2010 03:39 AM

oalah rek - rek .... ra ngerti blas aku    ........ .......... ........... ...........  Cry Cry Cry Cry
Logged

gigiharif
Reputation: (+22)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 1359
Referrals: 6


im here

View Profile WWW
Reply #109: Oct 22, 2010 03:59 AM

oalah rek - rek .... ra ngerti blas aku    ........ .......... ........... ...........  Cry Cry Cry Cry

ra ngerti opo to boss?  Wink
Logged

caksono
Reputation: (+7)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 441
Referrals: 1

http://deltabux.info

View Profile WWW
Reply #110: Oct 22, 2010 04:28 AM

aku ra iso ngomong jowo  Sad Sad Sad Sad
Logged

kiara
Reputation: (0)
*

Offline

Posts: 5
Referrals: 0

View Profile
Reply #111: Oct 22, 2010 05:50 AM

Salam kenal kanggo kabeh yo dab !
Aku iseh pemula, njaluk tlg bimbingane ya... Smiley Smiley Smiley Smiley
Aku kliker teko pati,jateng big grin big grin big grin
Logged
sandycah
Reputation: (+16)
*

Offline

Posts: 947
Referrals: 1110


View Profile WWW
Reply #112: Oct 22, 2010 09:21 PM

Salam kenal kanggo kabeh yo dab !
Aku iseh pemula, njaluk tlg bimbingane ya... Smiley Smiley Smiley Smiley
Aku kliker teko pati,jateng big grin big grin big grin

Eh onok DAB e,  DAB iku bia -DAB tha.  Isok wae arek iki.
Logged

gigiharif
Reputation: (+22)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 1359
Referrals: 6


im here

View Profile WWW
Reply #113: Oct 23, 2010 06:05 AM

Salam kenal kanggo kabeh yo dab !
Aku iseh pemula, njaluk tlg bimbingane ya... Smiley Smiley Smiley Smiley
Aku kliker teko pati,jateng big grin big grin big grin

sugeng rawuh kang...

pie leh kabare? oyo, gonem patine ngendi? koncoku akeh nang kajen, terus nang pati sing gudang bandeng kae lo leh ngendi jenenge?
Logged

kiara
Reputation: (0)
*

Offline

Posts: 5
Referrals: 0

View Profile
Reply #114: Oct 26, 2010 12:49 AM

Eh onok DAB e,  DAB iku bia -DAB tha.  Isok wae arek iki.

Wedew, ora dab, sek kui dab !
DAB yo pado wae REK ! Salam kenal rek  big grin big grin big grin
Logged
kiara
Reputation: (0)
*

Offline

Posts: 5
Referrals: 0

View Profile
Reply #115: Oct 26, 2010 12:54 AM

sugeng rawuh kang...

pie leh kabare? oyo, gonem patine ngendi? koncoku akeh nang kajen, terus nang pati sing gudang bandeng kae lo leh ngendi jenenge?

Apik kang. Patine, RENDOLE . Gudang bandeng, JUANA kang !
Awakmu ngendi kang !
Awakmu jebolan pondokan KAJEN kang ?  Smiley Smiley
Logged
gigiharif
Reputation: (+22)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 1359
Referrals: 6


im here

View Profile WWW
Reply #116: Oct 26, 2010 03:39 AM

Apik kang. Patine, RENDOLE . Gudang bandeng, JUANA kang !
Awakmu ngendi kang !
Awakmu jebolan pondokan KAJEN kang ?  Smiley Smiley

bener, koncoku wong juono...

ora, aku ora tahu mondok nang kajen. kyai-ku sing tau nang kunu, aku jebolan jeporo
Logged

bennyak
Reputation: (+7)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 2039
Referrals: 47


contoh lirikan yang dahsyat tuh kayak avatar ane

View Profile WWW
Reply #117: Oct 28, 2010 06:14 AM

Sugeng Tindak, Mbah
 Cry


* mbah marijan suduj.jpg (3.01 KB, 129x85 - viewed 168 times.)
Logged

f
Reputation: (0)
*

Offline

Posts: 7
Referrals: 2

View Profile
Reply #118: Nov 04, 2010 12:52 AM

kok yo iso ono forum boso jowo barang...wkwkwkw

Jan aneh aneh wae to..
wakakakak...

salatiga-jawa tengah absen sek... big grin
Logged
gigiharif
Reputation: (+22)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 1359
Referrals: 6


im here

View Profile WWW
Reply #119: Nov 04, 2010 08:31 AM

kok yo iso ono forum boso jowo barang...wkwkwkw

Jan aneh aneh wae to..
wakakakak...

salatiga-jawa tengah absen sek... big grin

yo ora aneh to. kan jowo non english  laugh

sugeng rawuh lek, solotigo-ne ngendi kang? aku ono konco nang kopeng, cedak kunu opo ora sampean ?
Logged

Print
 
Jump to:  
Copyright © 2008-2019 eMoneySpace. All rights reserved.