eMoneySpace
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
News: Welcome to eMoneySpace! Nov 19, 2019 11:37 PM




seng iso ngomong jowo yok ngumpul nang kene
Print
Author Topic: seng iso ngomong jowo yok ngumpul nang kene  (Read 67555 times)
sandycah
Reputation: (+16)
*

Offline

Posts: 947
Referrals: 1110


View Profile WWW
Reply #90: Oct 10, 2010 06:29 AM

isuk isuk
oges lecep
ipok
Djie Sam Soe
..................
MERDEKA !
 laugh


Sego pecel isuk2, Paling enak iku rawon lek isuk.
Logged

gigiharif
Reputation: (+22)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 1359
Referrals: 6


im here

View Profile WWW
Reply #91: Oct 10, 2010 05:40 PM



Sego pecel isuk2, Paling enak iku rawon lek isuk.

isuk2 yo Sego Megono paling maknyuss  Smiley
Logged

clusternic
Reputation: (+2)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 122
Referrals: 0

Senkei Senbonzakurakageyoshi

View Profile
Reply #92: Oct 11, 2010 09:54 PM



Sego pecel isuk2, Paling enak iku rawon lek isuk.
paling enak yo sing akeh duite...
arep mecel iso, mangan rawon yo iso... rofl rofl
tapi paling enak tetep sate... clap
Logged

sandycah
Reputation: (+16)
*

Offline

Posts: 947
Referrals: 1110


View Profile WWW
Reply #93: Oct 14, 2010 09:14 PM

weleh2 biasane iku paling enak pas weteng luwe isuk2 mangan sego goreng siso sego wingi.

Biasane lak ngono seh. gak usah isin kabeh.

Aku biyen yo biasane ngono.

Iku luweh mak nyusss.

Lek pak Bondan wae pasti yo ngono.
Logged

gigiharif
Reputation: (+22)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 1359
Referrals: 6


im here

View Profile WWW
Reply #94: Oct 15, 2010 12:30 AM

weleh2 biasane iku paling enak pas weteng luwe isuk2 mangan sego goreng siso sego wingi.

Biasane lak ngono seh. gak usah isin kabeh.

Aku biyen yo biasane ngono.

Iku luweh mak nyusss.

Lek pak Bondan wae pasti yo ngono.

 laugh sego-ku arang2 turah kang...
Logged

ameref
Reputation: (+6)
*

Offline

Gender: Female
Posts: 663
Referrals: 0

View Profile
Reply #95: Oct 15, 2010 04:28 AM

laugh sego-ku arang2 turah kang...

mangan ra mangan seng penting mangan Tongue
Logged

bennyak
Reputation: (+7)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 2039
Referrals: 47


contoh lirikan yang dahsyat tuh kayak avatar ane

View Profile WWW
Reply #96: Oct 15, 2010 06:13 PM

mangan ra mangan seng penting mangan Tongue
pokok ra mangan koncone
mosok mentolo aku mangan awak mu
 big grin
Logged

gigiharif
Reputation: (+22)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 1359
Referrals: 6


im here

View Profile WWW
Reply #97: Oct 15, 2010 08:19 PM

pokok ra mangan koncone
mosok mentolo aku mangan awak mu
 big grin

temen ta gak mentolo mangan mbakyu ameref  big grin
Logged

bennyak
Reputation: (+7)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 2039
Referrals: 47


contoh lirikan yang dahsyat tuh kayak avatar ane

View Profile WWW
Reply #98: Oct 15, 2010 08:23 PM

temen ta gak mentolo mangan mbakyu ameref  big grin
wakakakakak
 rofl
Logged

sandycah
Reputation: (+16)
*

Offline

Posts: 947
Referrals: 1110


View Profile WWW
Reply #99: Oct 16, 2010 11:06 PM

Eh onok wonk wedok tha nang cidek omah suroboyo.

Ngerti ngono tak parani rek-rek.

Daerah endi omah e gi??
Logged

bennyak
Reputation: (+7)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 2039
Referrals: 47


contoh lirikan yang dahsyat tuh kayak avatar ane

View Profile WWW
Reply #100: Oct 16, 2010 11:08 PM

Eh onok wonk wedok tha nang cidek omah suroboyo.

Ngerti ngono tak parani rek-rek.

Daerah endi omah e gi??
sing jelas duduk KREMLIN cak
 rofl
Logged

sandycah
Reputation: (+16)
*

Offline

Posts: 947
Referrals: 1110


View Profile WWW
Reply #101: Oct 17, 2010 01:27 AM

Ojok banter-banter tha lek aku wonk kremlin (German), Garai akeh seng jaluk diajak nang German engkok.

 Lips Sealed Lips Sealed

Gak ngerti aku lek ameref wedok wonk SBY.
Logged

clusternic
Reputation: (+2)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 122
Referrals: 0

Senkei Senbonzakurakageyoshi

View Profile
Reply #102: Oct 18, 2010 05:46 PM

Ojok banter-banter tha lek aku wonk kremlin (German), Garai akeh seng jaluk diajak nang German engkok.

 Lips Sealed Lips Sealed

Gak ngerti aku lek ameref wedok wonk SBY.
lho.. suroboyo tah... Undecided
Logged

gigiharif
Reputation: (+22)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 1359
Referrals: 6


im here

View Profile WWW
Reply #103: Oct 18, 2010 06:42 PM

lho.. suroboyo tah... Undecided

sopo sing suroboyo kang?

jenengan ta?
Logged

ameref
Reputation: (+6)
*

Offline

Gender: Female
Posts: 663
Referrals: 0

View Profile
Reply #104: Oct 18, 2010 10:05 PM

ehem..pantesan pirang-pirang dina kok kecakot bolak balik
 Sad   Shocked
akeh seng ngrasani tho ndhek kene  worried

wes ya..ganti omongan wae lah  pray
Logged

Print
 
Jump to:  
Copyright © 2008-2019 eMoneySpace. All rights reserved.