eMoneySpace
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
News: Earn your money online safely here at eMoneySpace. May 19, 2019 01:18 AM




seng iso ngomong jowo yok ngumpul nang kene
Print
Author Topic: seng iso ngomong jowo yok ngumpul nang kene  (Read 65596 times)
keongracun
Reputation: (0)
*

Offline

Posts: 191
Referrals: 0


View Profile
Reply #165: Jan 16, 2011 07:31 PM

jan-jan, wong jowo podo neng endi to iki, koq ra ketox babar blas  Shocked
Logged

bennyak
Reputation: (+7)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 2039
Referrals: 47


contoh lirikan yang dahsyat tuh kayak avatar ane

View Profile WWW
Reply #166: Jan 23, 2011 04:45 AM

ngapunten sedhoyo
amit sewu kulo langkung nyundul kemawon  Lips Sealed
 
Logged

genmost
Reputation: (+11)
*

Offline

Posts: 842
Referrals: 0


View Profile WWW
Reply #167: Jan 27, 2011 08:22 PM

tak ewangi nyundul yoo, sopo ngerti aku diewangi golek referral  Tongue
Logged

keongracun
Reputation: (0)
*

Offline

Posts: 191
Referrals: 0


View Profile
Reply #168: Feb 05, 2011 01:17 PM

wong2 jowo wes asiek golek referral sampe lali karo tread iki  Tongue
« Last Edit: Feb 16, 2011 04:08 PM by keongracun » Logged

signed
Reputation: (0)
*

Offline

Posts: 313
Referrals: 0


View Profile
Reply #169: Mar 12, 2011 11:41 AM

Nyundhul keongracun soko ngisor ahhh .. ben munggah meneh ..  ben ora mendelep ..  Tongue (melet)

panas udan gantian sampe radang tenggorokan .. nggarahi males nge-klik ... piye jal  Shocked

ben ae daripada ora nulis ... xixixixiiiii ....
Logged
Qeonk
Reputation: (0)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 133
Referrals: 0

Join my Referral 100% paid

View Profile
Reply #170: Mar 13, 2011 02:30 PM

poro sederek sedoyo, wonten sing gelem duit $0.02 mboten? nanging khusus kangge akun paypal
caranipun ndaftar wonten mriki :

[removed]

monggo.............
pun pareng......... mbenjang kulo pirsani maleh
« Last Edit: Jan 07, 2012 02:45 AM by Mak » Logged
sant
Reputation: (0)
*

Offline

Posts: 14
Referrals: 0

View Profile
Reply #171: Mar 13, 2011 10:20 PM

poro sederek, bade nyuwung tulung.
Piye tho carane gawe signatur ?
Matur nuwun.
Logged

bennyak
Reputation: (+7)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 2039
Referrals: 47


contoh lirikan yang dahsyat tuh kayak avatar ane

View Profile WWW
Reply #172: Mar 14, 2011 07:19 AM

poro sederek, bade nyuwung tulung.
Piye tho carane gawe signatur ?
Matur nuwun.
punten dalem sewu juragan
panjenengan mlebet wonten PROFILE
lajeng klik Forum Profile Information
lajeng panjenengan isi kotak Signature: kalian URL REF LINK panjenengan utawi BBCODE Banner Link...
Cekap semanten atur kulo
menawi wonten kalepatan panjenengan PM kulo ....... Kiss
Logged

Qeonk
Reputation: (0)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 133
Referrals: 0

Join my Referral 100% paid

View Profile
Reply #173: Mar 14, 2011 09:40 PM

 laugh wah niki tiyang jowo sampun gaul sedoyo lan go internasional nggih???
ingkang nomer setunggal saget telung boso injih puniko boso jowo, boso indonesia, lan boso inggeris
ingkang kaping kaleh injih puniko sampun pinter pados duit wonten ing internet.
ingkang kaping telu podo mboten lali kaleh bosone dewe

 laugh laugh laugh rofl seep...seep....sepp


>>>>Qeonk RefBack Team
Logged
keongracun
Reputation: (0)
*

Offline

Posts: 191
Referrals: 0


View Profile
Reply #174: Mar 27, 2011 04:51 PM

@kuyalegeg   thumbs down thumbs down thumbs down
ngisin-ngisini wong jowo wae  der
sokoooorr saiki di banned  Tongue
Logged

genmost
Reputation: (+11)
*

Offline

Posts: 842
Referrals: 0


View Profile WWW
Reply #175: Mar 28, 2011 10:16 AM

dudu wong njowo kuwi mesti
Logged

sandycah
Reputation: (+16)
*

Offline

Posts: 947
Referrals: 1110


View Profile WWW
Reply #176: Mar 28, 2011 12:26 PM

Benny nang endi wae, kok gak ngetok suwi???
Logged

keongracun
Reputation: (0)
*

Offline

Posts: 191
Referrals: 0


View Profile
Reply #177: Mar 28, 2011 03:15 PM

Benny nang endi wae, kok gak ngetok suwi???
om benn wes pindah neng suriname ....  rofl rofl rofl
dadi wes lali karo jowone   mrgreen

Logged

teroris
Reputation: (0)
*

Offline

Posts: 70
Referrals: 0

View Profile
Reply #178: Apr 13, 2011 12:10 AM

sundul ben ra klelep  Smiley
Logged

andre0387
Reputation: (+7)
*

Offline

Posts: 518
Referrals: 0


workholic

View Profile
Reply #179: Apr 13, 2011 04:29 AM

sugeng sonten mas2 mbak2..kuli nubitol bade nderek dolan  big grin
Logged
Print
 
Jump to:  
Copyright © 2008-2019 eMoneySpace. All rights reserved.