eMoneySpace
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
News: Earn your money online safely here at eMoneySpace. May 25, 2019 02:06 PM




seng iso ngomong jowo yok ngumpul nang kene
Print
Author Topic: seng iso ngomong jowo yok ngumpul nang kene  (Read 65690 times)
signed
Reputation: (0)
*

Offline

Posts: 313
Referrals: 0


View Profile
Reply #150: Dec 15, 2010 09:27 AM

sugeng dalu sedherek-sedherek sedoyo ... mugi kahanan sami waras wilujeng mboten kirang satunggal menopo nggih .. kaleresan meniko wekdal nembe jawah, dados kulo damel kopi, ngethik kripik gedhang ...  kaliyan nyambangi forum mriki. salam.
Logged
bennyak
Reputation: (+7)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 2039
Referrals: 47


contoh lirikan yang dahsyat tuh kayak avatar ane

View Profile WWW
Reply #151: Dec 15, 2010 09:55 AM

sugeng dalu sedherek-sedherek sedoyo ... mugi kahanan sami waras wilujeng mboten kirang satunggal menopo nggih .. kaleresan meniko wekdal nembe jawah, dados kulo damel kopi, ngethik kripik gedhang ...  kaliyan nyambangi forum mriki. salam.

tunggale iki kang
Mangan ra mangan wathon ngumpul
nanging luwih penak yen mangan karo ngumpul
 thumbs up
Logged

extrimixt
Reputation: (+16)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 785
Referrals: 1


www.exc.1x.de

View Profile WWW
Reply #152: Dec 21, 2010 01:11 PM

aku nang kene cah anyaran arep wadhul karo sedulurku kabeh,
aku kapusan marang bocah iki !
http://www.emoneyspace.com/forum/index.php?action=profile;u=31056
 bocah iki ngekei gawean nanging ra gelem bayar,
malah wiwitane maune ra gelem ngakoni aku yen wis dadi refferalè,
mbasan wis tak kei bukti kang nyoto bocah mau mbanjur ngakoni ning tetep ra gelem bayar, yen tak critakne ning kene bakal ra rampung critane yen tak tulis kabeh perkarane.
mulane aku ning kene njaluk pitulungan marang sedhulur kabeh .
aku wis ra mbutuhake bayaran sing ra mbejaji soko bocah mau ning aku mung ngudha roso anggone lorone atikku mergo kapusan karo bocah mau.
Logged

www.chinabuye.com
 is legit online store , cheap gadgets and goods best quality .
Free gift+Free shipping for review with coupon code :  extrim1st
anands
Reputation: (0)
*

Offline

Posts: 78
Referrals: 0

View Profile
Reply #153: Dec 21, 2010 11:18 PM

Kulo nuwun warga engal ajeng nderek gabung
Logged
teroris
Reputation: (0)
*

Offline

Posts: 70
Referrals: 0

View Profile
Reply #154: Dec 22, 2010 09:14 AM

koq sepi men, arep takon gak ono arek  Cry  no idea
arek anyar arep takon, carane posting/gawe topik/tread anyar piye yo, gak mudeng neng kene ki   at wits end
Logged

bennyak
Reputation: (+7)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 2039
Referrals: 47


contoh lirikan yang dahsyat tuh kayak avatar ane

View Profile WWW
Reply #155: Dec 22, 2010 11:28 AM

monggo sedoyo
 Embarrassed
Logged

nic
Reputation: (+5)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 552
Referrals: 0


View Profile
Reply #156: Dec 29, 2010 06:17 AM

aku nang kene cah anyaran arep wadhul karo sedulurku kabeh,
aku kapusan marang bocah iki !
http://www.emoneyspace.com/forum/index.php?action=profile;u=31056
 bocah iki ngekei gawean nanging ra gelem bayar,
malah wiwitane maune ra gelem ngakoni aku yen wis dadi refferalè,
mbasan wis tak kei bukti kang nyoto bocah mau mbanjur ngakoni ning tetep ra gelem bayar, yen tak critakne ning kene bakal ra rampung critane yen tak tulis kabeh perkarane.
mulane aku ning kene njaluk pitulungan marang sedhulur kabeh .
aku wis ra mbutuhake bayaran sing ra mbejaji soko bocah mau ning aku mung ngudha roso anggone lorone atikku mergo kapusan karo bocah mau.

maturnuwun kisanak....
ndadosna kito sadoyo waspodo menawi wonten kahanan ingkang sami
 Angry
Logged



Absolutely Free Money, no need to register!!
gembeng
Reputation: (0)
*

Offline

Posts: 3
Referrals: 0

View Profile
Reply #157: Jan 05, 2011 11:59 PM

cah aku member anyar pas daftar aku ra iso ngeset email akun ku masalah gak mengko nek po
Logged
gembeng
Reputation: (0)
*

Offline

Posts: 3
Referrals: 0

View Profile
Reply #158: Jan 06, 2011 12:03 AM

cah aku member anyar pas daftar aku ra iso ngeset email akun ku masalah gak mengko nek po
Logged
bennyak
Reputation: (+7)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 2039
Referrals: 47


contoh lirikan yang dahsyat tuh kayak avatar ane

View Profile WWW
Reply #159: Jan 06, 2011 08:05 AM

cah aku member anyar pas daftar aku ra iso ngeset email akun ku masalah gak mengko nek po

member anyar ono ngendhi ?  Undecided
Logged

gigiharif
Reputation: (+22)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 1359
Referrals: 6


im here

View Profile WWW
Reply #160: Jan 06, 2011 09:16 AM

suwe gak mampir kene rek...

pie iki kabare arek-arek ems...? i miss you  Kiss
Logged

keongracun
Reputation: (0)
*

Offline

Posts: 191
Referrals: 0


View Profile
Reply #161: Jan 06, 2011 04:51 PM

nuwun sewu mas-mas disini, lare anyar melu gabung  Wink
Logged

keongracun
Reputation: (0)
*

Offline

Posts: 191
Referrals: 0


View Profile
Reply #162: Jan 10, 2011 04:15 AM

koq room sepi, podo ning endhi kie Roll Eyes
Logged

bennyak
Reputation: (+7)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 2039
Referrals: 47


contoh lirikan yang dahsyat tuh kayak avatar ane

View Profile WWW
Reply #163: Jan 10, 2011 09:25 AM


sing jowo akeh sing wis podo lali jawane  Tongue
Logged

nic
Reputation: (+5)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 552
Referrals: 0


View Profile
Reply #164: Jan 11, 2011 09:21 AM

sing jowo akeh sing wis podo lali jawane  Tongue

Iyo kang .....kakehan menthelengi iklan karo mburu refferal kayake  laugh laugh
Logged



Absolutely Free Money, no need to register!!
Print
 
Jump to:  
Copyright © 2008-2019 eMoneySpace. All rights reserved.