eMoneySpace
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
News: Welcome to eMoneySpace! Nov 19, 2019 11:31 PM




seng iso ngomong jowo yok ngumpul nang kene
Print
Author Topic: seng iso ngomong jowo yok ngumpul nang kene  (Read 67553 times)
aduka
Reputation: (0)
*

Offline

Posts: 22
Referrals: 1

View Profile
Jul 22, 2010 01:23 PM

alon2 angger kelakon  big grin
Logged

gigiharif
Reputation: (+22)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 1359
Referrals: 6


im here

View Profile WWW
Reply #1: Jul 22, 2010 07:09 PM

gak ngumpul nang forum indonesia ae ta?

tp yo gak opo ding, bosone wis bedo  laugh
Logged

aduka
Reputation: (0)
*

Offline

Posts: 22
Referrals: 1

View Profile
Reply #2: Jul 23, 2010 12:35 AM

kabare mas... aku ki sak tenaney iso ngomong jowo sitik2 aey  Embarrassed Embarrassed Embarrassed
Logged

aduka
Reputation: (0)
*

Offline

Posts: 22
Referrals: 1

View Profile
Reply #3: Jul 23, 2010 12:37 AM

gak ngumpul nang forum indonesia ae ta?

tp yo gak opo ding, bosone wis bedo  laugh

rak semestiney seng iso ngomong jowo wong indonesia kn???  Wink
Logged

gabriel
Reputation: (+37)
*

Offline

Posts: 3048
Referrals: 0


View Profile
Reply #4: Jul 23, 2010 01:05 AM

Weleh, yo wis sing penting forum iki ono manfaate  thumbs up:
Logged

darkness
Reputation: (+6)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 906
Referrals: 4


View Profile
Reply #5: Jul 23, 2010 03:37 AM

wes ngumpul kie, ono opo to? ono slametan ta?

aq dolan PTC selot sui mangleh bosen dewe oleh sak wulan mung +/-$10 tok >.<
Logged

I decided to quit PTC, maybe I'll be back maybe not  Huh?
gigiharif
Reputation: (+22)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 1359
Referrals: 6


im here

View Profile WWW
Reply #6: Jul 23, 2010 04:18 AM

rak semestiney seng iso ngomong jowo wong indonesia kn???  Wink

wong suriname yo podo iso ngomong jowo kang
wes ngumpul kie, ono opo to? ono slametan ta?

aq dolan PTC selot sui mangleh bosen dewe oleh sak wulan mung +/-$10 tok >.<

iyo, suwe2 bosen dewe. malah pengen gawe ptc dewe.... tp ptc dudu sing utama kok mas, kudu ono bisnis liane....
Logged

sandycah
Reputation: (+16)
*

Offline

Posts: 947
Referrals: 1110


View Profile WWW
Reply #7: Jul 23, 2010 07:30 PM

aku teko suriname pojok etan  big grin.

Lek ngeklik dewe  pancen rodok susah, tapi lek seng ngeklik rame2 yo ra susah.
Kudu akeh promosi lek pengen entok referral uakeh.
Sepurone dulur lek Iklan titik, tuku nang gonku iklane murah2 member e wes 1000 luweh.  big grin Wink
Ngisor iku alamat e website e.

Duwe PTC dewe onok enak e, onok gak enak e.

Lek dodolane payu enak. Lek dodolane gak payu, yo iku seng garai gak enak.
Tapi biasane ngono iku cuman pertama, mari ngono yo isok lancar kok.



Logged

bennyak
Reputation: (+7)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 2039
Referrals: 47


contoh lirikan yang dahsyat tuh kayak avatar ane

View Profile WWW
Reply #8: Jul 23, 2010 08:36 PM

alon2 angger kelakon  big grin
mangan ra mangan angger ngumpul
nanging luwih becik yen ngumpul njur sak mangane
 big grin

aku teko suriname pojok etan  big grin.

Lek ngeklik dewe  pancen rodok susah, tapi lek seng ngeklik rame2 yo ra susah.
Kudu akeh promosi lek pengen entok referral uakeh.
Sepurone dulur lek Iklan titik, tuku nang gonku iklane murah2 member e wes 1000 luweh.  big grin Wink
Ngisor iku alamat e website e.

Duwe PTC dewe onok enak e, onok gak enak e.

Lek dodolane payu enak. Lek dodolane gak payu, yo iku seng garai gak enak.
Tapi biasane ngono iku cuman pertama, mari ngono yo isok lancar kok.
klakuane arek gang telu sithuk iki pancet ae
 rofl
suwun cak yo
http://www.earnmoneyspace.com/forum/index.php/topic,80941.msg817984.html#msg817984
« Last Edit: Jul 23, 2010 08:40 PM by bennyak » Logged

saiberfrik
Reputation: (+1)
*

Offline

Posts: 180
Referrals: 0

View Profile WWW
Reply #9: Jul 23, 2010 08:58 PM


Sepurone dulur lek Iklan titik, tuku nang gonku iklane murah2 member e wes 1000 luweh.  big grin Wink
Ngisor iku alamat e website e.


ijin mangkat menyang tekape mbah Smiley
Logged

bennyak
Reputation: (+7)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 2039
Referrals: 47


contoh lirikan yang dahsyat tuh kayak avatar ane

View Profile WWW
Reply #10: Jul 24, 2010 02:31 AM

ijin mangkat menyang tekape mbah Smiley
Njaluk o gratisan Kang, upgrade utowo iklan
cah sugih kuwi
Bapakne Pejabat ndik Suroboyo, yen ra luput alamate Jl. Raya Darmo 100 ngarepe Taman Bungkul
 rofl
Logged

gigiharif
Reputation: (+22)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 1359
Referrals: 6


im here

View Profile WWW
Reply #11: Jul 29, 2010 07:22 AM

wah mulai sepi iki....  big grin

padahal yo durung rame
Logged

clikclik
Reputation: (+1)
*

Offline

Gender: Female
Posts: 53
Referrals: 1

View Profile
Reply #12: Jul 29, 2010 11:04 AM

SEKOTENG GULONE TEBU......
aku seneng, biso mlebu...... clap
Logged

login
Reputation: (0)
*

Offline

Posts: 12
Referrals: 0

View Profile WWW
Reply #13: Jul 29, 2010 11:39 AM

SEKOTENG GULONE TEBU......
aku seneng, biso mlebu...... clap

Hallo,, ketemu maneh

SEKOTENG GULONE AREN,,, AKU SENENG MENOWO ISO BALEN.... ems  boogie
Logged

bennyak
Reputation: (+7)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 2039
Referrals: 47


contoh lirikan yang dahsyat tuh kayak avatar ane

View Profile WWW
Reply #14: Jul 31, 2010 07:42 PM

lha yen Sekoteng gulone di Mixing Tebu+Aren njur piye rasane ?
 der
Logged

Print
 
Jump to:  
Copyright © 2008-2019 eMoneySpace. All rights reserved.