eMoneySpace
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
News: Welcome to eMoneySpace! Sep 26, 2022 06:26 am




Errors with Aurora script SDR2E with New Hosting Server
Print
Author Topic: Errors with Aurora script SDR2E with New Hosting Server  (Read 9743 times)
asifshabir
Reputation: (+6)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 2921
Referrals: 2

View Profile
May 29, 2018 10:38 pm

Hello Devs,

I have recently changed my hosting .
PHP Version: 5.6.


I am receiving following errors.

I gets logs in to the site . without any db errors
When I click View Ads , I get this error msg.


Database Error: Invalid SQL: INSERT INTO click_history SET username='admin', type='ptc'
MySQL Error: Please recheck your Database details
Closing Connection.


Also It does not allow me to add any credits,

Database Error: Invalid SQL: INSERT INTO logs SET username='admin', log='Added PTC Credits; Class: A; Credits: 10', dsub='1527619551'
MySQL Error: Please recheck your Database details
Closing Connection.

I have checked database details  , they are all good .

Pls support
Logged
JustClick
Reputation: (+60)
*

Offline

Posts: 5800
Referrals: 1


View Profile WWW
Reply #1: May 30, 2018 01:43 am

first check all files are uploaded properly or not ?
Logged

Freelance42 Developers
Reputation: (+21)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 969
Referrals: 0


View Profile
Reply #2: May 30, 2018 04:34 am

Have you given permission to the mysql user for the database ?
Logged

Ri ram ra roder reelancer.
asifshabir
Reputation: (+6)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 2921
Referrals: 2

View Profile
Reply #3: May 30, 2018 11:27 am

Have you given permission to the mysql user for the database ?

I have given all the permissions.

without permission no one is able to login

can someone confirm sdr2E works with which version of PHP .

i am using 5.6
Logged
asifshabir
Reputation: (+6)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 2921
Referrals: 2

View Profile
Reply #4: May 30, 2018 11:28 am

first check all files are uploaded properly or not ?

rechecking ..
i have done it twice .. but same error
Logged
asifshabir
Reputation: (+6)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 2921
Referrals: 2

View Profile
Reply #5: May 30, 2018 11:57 am

I tried to do fresh isntall .. now rececing this error.


AuroraGPT Installer (Step 4)
Fill Database Tables
Connection To DB: OK!
Clearing Menu Data: OK!
Loading XML Data: OK!
Saving Data: Database Error: Invalid SQL: INSERT INTO user SET`userid`='28',`name`='admin',`username`='admin',`password`=   --- output ommited;
MySQL Error: Please recheck your Database details
Closing Connection.


Any clues
Logged
ivan
Reputation: (+10)
*

Offline

Posts: 1299
Referrals: 4

View Profile
Reply #6: May 30, 2018 12:01 pm

I'd try that query manually in phpmyadmin and check for the actual error, if any.
Logged
cngohar
Reputation: (+12)
*

Offline

Posts: 10230
Referrals: 0


View Profile
Reply #7: May 31, 2018 12:44 am

maybe change the admin to something?
Logged

UNIQUE PTC Template For Sale -
asifshabir
Reputation: (+6)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 2921
Referrals: 2

View Profile
Reply #8: May 31, 2018 01:36 am

I'd try that query manually in phpmyadmin and check for the actual error, if any.

it should not be an error ,, as same settings have been working on other servers


Where  can i post support requests for this script SDR2E Huh?Huh???
Logged
asifshabir
Reputation: (+6)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 2921
Referrals: 2

View Profile
Reply #9: May 31, 2018 12:39 pm

Hello Devs,

Anybody here who can help me
Logged
Freelance42 Developers
Reputation: (+21)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 969
Referrals: 0


View Profile
Reply #10: May 31, 2018 12:57 pm

Hello Devs,

Anybody here who can help me

This might be an issue with the mysql version also so if you are in a vps make sure to upgrade your mysql to latest one.
Logged

Ri ram ra roder reelancer.
ivan
Reputation: (+10)
*

Offline

Posts: 1299
Referrals: 4

View Profile
Reply #11: May 31, 2018 01:05 pm

Also, make sure mysql strict-mode is disabled as that could cause such silent errors as you mentioned.
Logged
asifshabir
Reputation: (+6)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 2921
Referrals: 2

View Profile
Reply #12: May 31, 2018 01:28 pm

This might be an issue with the mysql version also so if you are in a vps make sure to upgrade your mysql to latest one.

which version shall i select ?? for SDR2E ??
Logged
Freelance42 Developers
Reputation: (+21)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 969
Referrals: 0


View Profile
Reply #13: May 31, 2018 01:54 pm

which version shall i select ?? for SDR2E ??

At your .sql file that you exported from your old server you must have the mysql version that you were using there in the commented lines in the top of file.
So find the version from there and install that version in your current server.
The "-- Server version:" line.
Logged

Ri ram ra roder reelancer.
asifshabir
Reputation: (+6)
*

Offline

Gender: Male
Posts: 2921
Referrals: 2

View Profile
Reply #14: May 31, 2018 01:58 pm

At your .sql file that you exported from your old server you must have the mysql version that you were using there in the commented lines in the top of file.
So find the version from there and install that version in your current server.
The "-- Server version:" line.

thanks

versions is same as on old server..
i just cheked
Logged
Print
 
Jump to:  
Copyright © 2008-2022 eMoneySpace. All rights reserved.