Keveházi Tamás (DOQX Studio)   Nyisd meg új ablakban!
Referáltmaximalizáló kurzus - Korszerű online toborzási technológiák
Vannak referáltjaid?
Ha nincsenek, akkor jelentkezz a kurzusra MOST, hogy lépésről lépésre megtanuld a jelenleg elérhető ÖSSZES internetes toborzási technológiát. A tanfolyam díja $60, de akár INGYEN is részt vehetsz*(részletek lent).

Írj egy rövid üzenetet a doqx2012@gmail.com e-mail címre, a tárgyhoz írd ezt: Referáltmaximalizáló kurzus.


A nyolc részből álló képzés tartalma:
1. Fontos adatok nyilvántartása, e-mail fiókok létrehozása, jelszógenerálás, fizetési processzorok
2. Portfólió felépítése – SCAM-mentesítés, $50-os kihívás, bináris többszintű csapatépítés, PTC tesztelés, befektetéses oldalak, kockázatkezelés
3. Splash oldalak (a 3 másodperces csábítás művészete)
4. Passzív reklámozás, reklámozás pénzért (1), forgalomcsere oldalak, üzenetcsere oldalak
5. Aktív reklámozás, direktmarketing, kontakt üzenetek
6. Haladó programok
7. Haladó passzív stratégiák (1)
8. Haladó aktív stratégiák (2)
         Ajánlások:
Sándor Zsolt (NJM Blog): Gyakran hallom az olvasóimtól a következő mondatokat: „De én nem tudok behívni új tagokat ebbe a programba, mert nincs ismerősöm”, „Én nem tudok referáltakat szerezni, mert nem tudom hogyan kell”. Ha bármelyik gondolat megfogalmazódott már benned, akkor javaslom végezd el a Referáltmaximalizáló kurzust, és többé nem lesz ilyen problémád. Én áttanulmányoztam a kurzus anyagát és bizton állíthatom, ha szorgalmasan tanulsz és az itt elsajátított technikák közül csak néhányat is céltudatosan és kitartóan alkalmazol, akkor garantált lesz a siker.


*A kurzus során kb. 1 órás skype/gmail megbeszélések (chat) alkalmával dolgozzuk fel az anyagot az általad meghatározott tempóban, segítséget kapsz az értelmezéshez és választ a kérdéseidre, majd házi feladatokat a következő találkozóig. A kurzusban nem általánosságokról van szó, hanem kézzel fogható eszközöket, módszereket ismersz meg, az alkalmazott módszerek ingyenesen elérhetők, tehát nem kell hogy befizess sehova! A $60-os díj részletekben fizetendő a megbeszélések után, vagy kiváltható ha bizonyos oldalakra hozzám regisztrálsz!
CreateReport